Statement Real Estate nieuws

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

VERHUURD Parkwewg 37A te Beesd

De bedrijfsruimte aan de Parkweg 37A te Beesd is verhuurd aan Autoschade Waardenburg B.V. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 1.318 m², als volgt verdeeld: - bedrijfsruimte : circa 1.096 m²; - kantoorruimte : circa 222 m². Autoschade Waardenburg heeft een langdurig contract getekend. Zij bieden compleet schadeherstel en service voor alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens, zowel voor particulieren als bedrijven. Naast een ruime receptie beschikken zij over een goed ingerichte werkplaats met onder andere een richtbank, lasapparatuur en een professionele spuitcabine. Autoschade Waardenburg heeft dus alle noodzakelijke apparatuur in huis om de schade aan uw auto vakkundig te herstellen. Statement wenst Autoschade Waardenburg B.V. veel succes op de nieuwe locatie!

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

VERHUURD Veldwade 14-16 te Nieuwegein

Maasoever B.V. heeft het gehele object per 1 juli 2021 verhuurd aan First Logistics B.V. Het betref een langjarige overeenkomst. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 2.205 m en heeft daarnaast circa 3.300 m² verhard buitenterrein, waarvan circa 1.262 m² separaat afsluitbaar. First Logistics is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in service en (alle vormen van) transport zoals consumentenleveringen, installaties, palletvervoer en B2B transport. Deze transactie is in opdracht van Maasoever B.V. tot stand gebracht door Statement Real Estate.

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

Totaal circa 4.057 m² verhuurd aan Kersten Holding B.V. en Spyder Wheelz

Totaal circa 4.057 m² verhuurd aan de Duwboot 95-99 en de Loodsboot 8-12 te Houten Totaal circa 2.742 m² is aan Kersen Holding B.V. verhuurd. Kersten Holding B.V. is actief binnen de gehele zorgketen. Als partner en dealer voor zorginstellingen, als betrouwbare hulpmiddelenleverancier voor gemeentes, als uitleenpunt voor de particulier om de hoek. Wat u ook nodig heeft, zij denken graag met u mee en lossen het op! Totaal circa 1.315 m² is verhuurd aan Spyder Wheelz In 2017 is Spyder Wheelz opgericht. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot de e-chopper marktleider van Europa. Met het hoofdkantoor in Houten, 350 verhuur locaties en diverse Service Partners bedienen zij een Europees dekkend netwerk. Statement Real Estate B.V. wenst Kersten Holding B.V. en Spyder Wheelz veel succes op de nieuwe locatie!

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

VERKOCHT Hekendorpstraat 18-58 te Rotterdam

Van den Herik Onroerend Goed B.V. heeft de bedrijfsverzamelgebouwen gelegen aan de Hekendorpstraat 18-58, (alleen de even nummers) te Rotterdam verkocht aan Mileway B.V. Het betreft meerdere bedrijfsverzamelgebouwen op een perceel van totaal 5.055 vierkante meter. De panden zijn volledig verhuurd. De transactie is namens verkopende partij Van den Herik Vastgoed B.V. tot stand gebracht door Statement real estate B.V.

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

Verkoop Veldwade 14-16 te Nieuwegein

Het bedrijfsobject aan de Veldwade 14-16 is verkocht aan Maasoever BV. Het betreft een bedrijfscomplex bestaande aan uit totaal 2.205 m2 bedrijfsruimte, waarvan 770 m2 kantoor. Daarnaast heeft het complex tevens een groot buitenterrein, totaal 3.300 m2 waarvan 1.262 tevens separaat af te sluiten is. De transactie is tot stand gebracht door Statement real estate BV namens Dynniq Nederland BV. Kopende partij is een particulier investeerder Maasoever BV vertegenwoordigd door de heer G.J. van den Herik.