Statement Real Estate nieuws

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

VERHUURD Veldwade 14-16 te Nieuwegein

Maasoever B.V. heeft het gehele object per 1 juli 2021 verhuurd aan First Logistics B.V. Het betref een langjarige overeenkomst. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 2.205 m en heeft daarnaast circa 3.300 m² verhard buitenterrein, waarvan circa 1.262 m² separaat afsluitbaar. First Logistics is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in service en (alle vormen van) transport zoals consumentenleveringen, installaties, palletvervoer en B2B transport. Deze transactie is in opdracht van Maasoever B.V. tot stand gebracht door Statement Real Estate.

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

Totaal circa 4.057 m² verhuurd aan Kersten Holding B.V. en Spyder Wheelz

Totaal circa 4.057 m² verhuurd aan de Duwboot 95-99 en de Loodsboot 8-12 te Houten Totaal circa 2.742 m² is aan Kersen Holding B.V. verhuurd. Kersten Holding B.V. is actief binnen de gehele zorgketen. Als partner en dealer voor zorginstellingen, als betrouwbare hulpmiddelenleverancier voor gemeentes, als uitleenpunt voor de particulier om de hoek. Wat u ook nodig heeft, zij denken graag met u mee en lossen het op! Totaal circa 1.315 m² is verhuurd aan Spyder Wheelz In 2017 is Spyder Wheelz opgericht. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot de e-chopper marktleider van Europa. Met het hoofdkantoor in Houten, 350 verhuur locaties en diverse Service Partners bedienen zij een Europees dekkend netwerk. Statement Real Estate B.V. wenst Kersten Holding B.V. en Spyder Wheelz veel succes op de nieuwe locatie!

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

VERKOCHT Hekendorpstraat 18-58 te Rotterdam

Van den Herik Onroerend Goed B.V. heeft de bedrijfsverzamelgebouwen gelegen aan de Hekendorpstraat 18-58, (alleen de even nummers) te Rotterdam verkocht aan Mileway B.V. Het betreft meerdere bedrijfsverzamelgebouwen op een perceel van totaal 5.055 vierkante meter. De panden zijn volledig verhuurd. De transactie is namens verkopende partij Van den Herik Vastgoed B.V. tot stand gebracht door Statement real estate B.V.

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

Verkoop Veldwade 14-16 te Nieuwegein

Het bedrijfsobject aan de Veldwade 14-16 is verkocht aan Maasoever BV. Het betreft een bedrijfscomplex bestaande aan uit totaal 2.205 m2 bedrijfsruimte, waarvan 770 m2 kantoor. Daarnaast heeft het complex tevens een groot buitenterrein, totaal 3.300 m2 waarvan 1.262 tevens separaat af te sluiten is. De transactie is tot stand gebracht door Statement real estate BV namens Dynniq Nederland BV. Kopende partij is een particulier investeerder Maasoever BV vertegenwoordigd door de heer G.J. van den Herik.

Statement nieuws
Statement Real Estate nieuws

Principal Real Estate verwerft logistiek bedrijfsgebouw in Aalsmeer

Principal Real Estate Europe, de Europese tak van Principal Real Estate Investors, heeft een high-end logistiek gebouw verworven in Aalsmeer van de huidige huurder, Bosman van Zaal, in een sale and leaseback overeenkomst. Bosman van Zaal is een tuinbouw- en ingenieursbedrijf gespecialiseerd in de productie en installatie van tuinbouwschema's op maat. Het gebouw, bestaande uit 12.208 m2 bedrijfsruimte, circa 3.218 m2 kantoorruimte en 170 parkeerplaatsen, is gelegen op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer, grenzend aan de snelweg N201, aan de Brazilielaan 4 tussen Schiphol en Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling in de wereld. Principal Real Estate werd bij deze transactie bijgestaan ​​door: VBC Notarissen, Source Law en Statement Real Estate BV. Bosman van Zaal werd bijgestaan ​​door, Hagman & Partners. De foto is genomen door fotograaf: Laurens Kuipers